't Atelier | Over Ons
15688
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15688,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive
 

Over Ons

’t Atelier

’t Atelier is een modern ingericht naaiatelier dat het vermaken en herstellen van kleding als speciaal aandachtsgebied heeft. Daarnaast maken wij maatkleding en verzorgen wij een stoom- en strijkservice.

 

Wij werken voor particulieren en bedrijven. Onze bedrijfsmatige klanten bevinden zich in het midden- en hoger segment modewinkels in Noord-Brabant. Met meer dan 50 jaar ervaring in de confectiewereld en de verwerking van soms wel 300 kledingstukken per week, kunnen wij u altijd van dienst zijn.

‘Route Colbert’

Wij

‘Wij’ zijn Anja en Geert-Jan Reukers. Groot geworden in de confectie-industrie en al weer zeven jaar eigenaar van ’t Atelier. Om onze klanten optimaal van dienst te zijn, hebben wij in 2015 een nieuwe locatie in het centrum van Udenhout betrokken.

Hier vindt u ons

Bijzondere textiele vormen

Onder de naam ‘Music Fashion’ maken wij kleding voor koren en gilden. Ook verzorgen wij hiervoor de bijpassende accessoires. Daarnaast leveren wij speciale hoezen voor het ‘Aha!’-moment bij de aflevering van auto’s.

Meer over 'Music Fashion'
Meer over 'Afleverdoeken'

Persoonlijk contact

Wij houden van het persoonlijke contact en korte lijnen. Bij ons doet u dan ook rechtstreeks zaken met de eigenaar. En het maakt ons niet uit of u voor een duur maatpak komt of het vastzetten van een knoop. Voor ons is elke opdracht een uitdaging.

Kom dus gerust eens langs, wij heten u van harte welkom!

Hartelijke groet,

Anja en Geert-Jan Reukers

Direct naar de contactpagina

Werken bij ’t Atelier?

‘t Atelier kan altijd flexibele collega’s gebruiken. Bent u (thuis)coupeuse, heeft u ervaring in vermaak- en herstelwerk bij een pompatelier en bent u op zoek naar een leuke baan binnen een SUPER leuk team?

Neem dan nu contact met ons op!

Wij bieden de mogelijkheid van dienstverbanden tussen 0 en 38 uur.

Direct naar de contactpagina